Looking For Anything Specific?

Ηρακλειο Φωτια - Hrakleio Synagermos Apo Fwtia Se Troxospito E3w Apo To Pagkrhtio Stadio Binteo Eidhseis / Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο.

Ηρακλειο Φωτια - Hrakleio Synagermos Apo Fwtia Se Troxospito E3w Apo To Pagkrhtio Stadio Binteo Eidhseis / Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο.. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο.

See more ideas about ηράκλειο, κρήτη, σπάνιες φωτογραφίες. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης.

Hrakleio Megalh Fwtia Th Nyxta Sth Giofyro Kahkan 10 Aytokinhta Binteo Candia Doc
Hrakleio Megalh Fwtia Th Nyxta Sth Giofyro Kahkan 10 Aytokinhta Binteo Candia Doc from www.candiadoc.gr
Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση.

Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Εικόνες ηράκλειο μέτρο σπάνιες φωτογραφίες κρήτη ιστορία. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. See more ideas about ηράκλειο, κρήτη, σπάνιες φωτογραφίες. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου.

Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι.

C2usjkx419ml7m
C2usjkx419ml7m from www.daynight.gr
Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Η σιδηροδρομική γραμμή από τον κούλε του λιμένος ηρακλείου κρήτης.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για τη φωτιά που ξέσπασε, αργά το απόγευμα σε τζάκι σπιτιού στις μεσαμπελιές στο ηράκλειο. Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική.

Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Συναγερμός σήμανε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, στην πυροσβεστική υπηρεσία από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στους βώρους.

C2usjkx419ml7m
C2usjkx419ml7m from www.daynight.gr
Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, διέμενε μία ηλικιωμένη, την οποία απομάκρυναν γείτονες πριν φτάσουν οι. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε.

Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ.

Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο. Συναγερμός σήμανε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, στην πυροσβεστική υπηρεσία από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στους βώρους. Η σιδηροδρομική γραμμή από τον κούλε του λιμένος ηρακλείου κρήτης. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες.

Posting Komentar

0 Komentar